Oldalak

2023. október 22., vasárnap

Colleen Hoover: November 9.

 


Üdvözlet kedves olvasó!
Mivel mostanában nagyon sok CoHo-t olvasok, ezért elengedhetetlen, hogy ismét a könyvei közül kerüljön ki egy bejegyzés.

A történet két főszereplője Fallon és Ben, akik megismerkedésük után eltöltenek egy november kilencedikei napot egymással. Vonzalmuk erőssége rosszul időzített, ugyanis Fallon a kontinens másik végére költözik. Ám ezzel nincs vége a sztorinak.
Életükben sok esemény és történés váltja egymást, azonban egy bizonyos pont biztos. Mégpedig a November 9-ei nap, amikor mindketten találkoznak egymással és egy teljes napot töltenek el, mindezt úgy, hogy az év többi napján nem is beszélgetnek egymással.
Azonban nemcsak az egymás iránti vonzalmuk bontakozik ki, hanem bizonyos titkok is kikerülnek abból a bizonyos kalapból, amellyel mindketten meg kell küzdjenek.

Azt biztosra állíthatom, hogy ez a történet egyedi szállal rendelkezik és kicsalja az olvasóból azt a kíváncsiságot, amit egy könyv szokott, mégpedig azt, hogy addig olvassuk, ameddig be nem fejezzük.
Szokatlan szerelemnek lehetünk tanúi, ami minden elmúlt évvel egyre erősebbé válik, míg beteljesedik.

Üdv, Bali

2023. október 9., hétfő

Colleen Hoover: Layla

 


Kedves olvasó!
A mai bejegyzés témája Colleen Hoover Layla című kötete.

Az előző tapasztalataim alapján vettem ki a könyvtárból a Laylát, egyrészről, mert több helyen láttam és olvastam is, hogy mennyire szeretik, másrészt, ha már CoHo-t olvasok, akkor ezt sem hagyhatom ki.

A történet Leeds-ről és szerelméről, Layláról szól. Megismerkedésük sokkal könnyedebb és szinte azonnal egy hullámhosszon vannak, ám Layla furcsábbnak is tekinthető a maga furcsa random tényeivel.
A gyors összeköltözést követően, azonban egy kisebb tragédia is felmerül a szerelmespár életében, Layla életéért küzdenek, azonban a lány az életet választja.
Csakhogy a felépülés után, mintha a lány kicserélődött volna és nem önmaga lenne. Memóriája nem a régi és Leeds megkérdőjelezi saját magában azt, hogy igazán szereti a Laylát vagy sem. Csakhogy azzal nem számol egy kiruccanást követően, hogy egy harmadik személy is a képbe kerül és érzelmeket kezd el táplálni iránta.

Hát az elején egy kicsit rémisztő volt számomra, de hamar belerázódtam a történetbe és a végére teljes képet sikerült kapnom, ami egy picit furcsa is volt számomra.

Nagyon tetszett, ahogy CoHo összehozta a két világ közötti párhuzamot és egy ilyen fantasztikus történetet sikerült kialakítania, ami nemcsak a szerelem köré épül, hanem szellemes is. 

Üdv, Bali.