Oldalak

2023. október 9., hétfő

Colleen Hoover: Layla

 


Kedves olvasó!
A mai bejegyzés témája Colleen Hoover Layla című kötete.

Az előző tapasztalataim alapján vettem ki a könyvtárból a Laylát, egyrészről, mert több helyen láttam és olvastam is, hogy mennyire szeretik, másrészt, ha már CoHo-t olvasok, akkor ezt sem hagyhatom ki.

A történet Leeds-ről és szerelméről, Layláról szól. Megismerkedésük sokkal könnyedebb és szinte azonnal egy hullámhosszon vannak, ám Layla furcsábbnak is tekinthető a maga furcsa random tényeivel.
A gyors összeköltözést követően, azonban egy kisebb tragédia is felmerül a szerelmespár életében, Layla életéért küzdenek, azonban a lány az életet választja.
Csakhogy a felépülés után, mintha a lány kicserélődött volna és nem önmaga lenne. Memóriája nem a régi és Leeds megkérdőjelezi saját magában azt, hogy igazán szereti a Laylát vagy sem. Csakhogy azzal nem számol egy kiruccanást követően, hogy egy harmadik személy is a képbe kerül és érzelmeket kezd el táplálni iránta.

Hát az elején egy kicsit rémisztő volt számomra, de hamar belerázódtam a történetbe és a végére teljes képet sikerült kapnom, ami egy picit furcsa is volt számomra.

Nagyon tetszett, ahogy CoHo összehozta a két világ közötti párhuzamot és egy ilyen fantasztikus történetet sikerült kialakítania, ami nemcsak a szerelem köré épül, hanem szellemes is. 

Üdv, Bali.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése