Oldalak

2019. március 17., vasárnap

Könyvajánló #5

Kiera Cass - The Heir
A Koronahercegnő

A Koronahercegnő a negyedik kötete a Párválasztónak.
 Időben húsz évvel később járunk, amikor America és Maxon összeházasodott és boldog életet élnek a palotában négy gyermekükkel, egy lánnyal és három fiú gyermekkel.
 Mindannyiunkban felmerült az a kérdés az első három kötet során, hogy milyen érzés lehet kiválasztónak lenni és nem kiválasztottnak. Szerintem ez a kötet választ ad minden kérdésünkre. 
 Eadlyn a legidősebb testvér, így ő a trón várományosa. Már kiskorától fogva arra van nevelve, hogy egyszer ő lesz a királyné és ő kell majd vezesse Illea népét. De egy napon minden megváltozik, amikor szülei arra kérik, hogy részese legyen a Párválasztónak, vagyis a lány szemszögéből bele lesz kényszerítve.
Pár feltétellel bele is megy, de már konkrét terve van, hogy zavarja el mind a harmincöt udvarlót.
 Eadlyn életébe nemcsak új emberek csöppenek, hanem új érzések is, amiket eddig rejtegetett vagy nem is érzett, hiszen egy hűvösnek mondható személyiségről beszélünk, aki nagyon zárkózott az új dolgok felé.
 A könyv nemcsak bemutatja a Párválasztó másik felét, hanem maga a királyi család nem kellemes részét is, hogy mennyi feszültséggel jár egy ország vezetése és milyen érzésekkel néz szembe egy kamaszlány, aki királynő lesz egy nap.
 A borítóról annyit közölnék, hogy teljesen illik a történethez, ami Eadlyn érzéseit tükrözi. A lány hátat fordít nekünk és oldalról pillant ránk, ami azt jelentheti, hogy felhívtuk az érdeklődését, de nem annyira, hogy teljesen ránk is irányítsa.
Remélem kedvet kaptatók hozzá!

Üdv Bali. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése