Oldalak

2019. április 21., vasárnap

Internetes Oldal

Wattpad

Hello mindenkinek!
Egy olyan internetes oldalról lesz szó, amit nem csak én, de más írók, kezdő írók vagy simán olvasók majdnem minden nap használnak. Ez a Wattpad.
Hogy mit is foglal magába ez az oldal?
Itt azok az emberek vannak regisztrálva, akik valamilyen formában ki akarják fejezni magukat vagy csak szimplán írni szeretnének a kedvenc énekesükről, színészükről és sorolhatnám...
Itt megannyi lehetőség van, nemcsak a könyvek megszámlálhatatlan mennyisége, hanem az írók is tevékenykednek. Előfordul itt angol nyelvről való fordítás, fanfiction temérdek mennyiségben, versek, kihívások képek formájában, vicces megjegyzések a mindennapi életről, ami megnevetteti az embereket vagy vélemények különböző könyvekről. Más szavakkal nagy a választék, csak rá kell keresni, hogy mi is érdekel minket és megkapjuk a választékot.
Persze érdemes figyelni, hogy milyen könyveket olvasunk, hiszen itt jelen van a nagykorúaknak való történetek, ezekhez a figyelmet is felkeltik, hogy tudják az emberek, mit is fognak olvasni.
Érdemes elolvasni a fülszöveget is, hiszen egy kézzel fogható könyvnél is ezzel kezdjük általában, mikor készülünk azt megvenni.
Miért jó, hogy létezik ez az oldal?
Egyrészt azért, mert itt kényünk kedvünk szerint olvashatunk írásokat, úgy hogy nem ismerjük az író kilétét.
Másrészt, mert ha könyvet akarunk írni ezen az oldalon senki nem állít meg és nem is szól bele, hogy ezt rosszul csinálod és lesznek olyan emberek, akiket érdekelni is fog.

Szerintem, aki regisztrált erre az oldalra és elkezdett itt írni jól tette, hiszen kifejezheti saját magát illetve érzéseit is és senki nem fogja megszólni érte. Én is fent vagyok és szeretem az itt olvasott történeteket!

Ha kíváncsiak vagytok rám itt megtaláltok: https://www.wattpad.com/user/BernadettCsiki

Üdv Bali!
U.I. Kellemes Húsvétot mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése