Oldalak

2021. január 13., szerda

Sorozatajánló #4

 A Bridgerton család



A Bridgerton család a Netflix jóvoltából kerül terítékre. Julia Quinn romantikus regénysorozatán alapszik, mely Lady Whistledown újságírónő szemszögéből ismerhetünk meg.

A sorozat az egész világot befolyásolta, hiszen alig pár hét alatt tett szert népszerűségre.
A 19.században játszódik és a Bridgerton család nyolc gyermekéről szól, akik a szerelmet keresik fáradhatatlanul.

A legidősebb lány Daphne eladó sorba kerül és az igaz szerelmet keresi. Az akkori királynő, Sarolta felfigyel a lány gyönyörűségére és páratlanságára, ezért nagy figyelemmel kíséri Daphne útját.

Ám Daphne sem számolt azzal, hogy bár a királynő elismeri szépségét, mégsem tolonganak érte az udvarlók, mint ahogy azt édesanyjával képzelték. 

A nemrégiben hazatért Simon herceg nagy népszerűségnek örved, bár a háta közepére sem kívánja az esküvőt, sem az édesanyákat.
Egy este azonban Simon és Daphne egy ballépésnek a szereplői lesznek és minden megváltozik közöttük.

Vélemény
Egyszerűen isteni sorozat. 
A ruhák sokszínűsége és különböző formáit láthatjuk, de a szereplőgárda is jó választásnak bizonyult. Daphne-t játszó Phoebe Dynevor nagyszerű alakítást nyújt a sorozatban és remélem, hogy magabiztosságával és talpraesettségével még több példát mutat a lányok és nők körébe.

Mint ahogy az a sorozatban is látható, nem csak fehér bőrű férfiak és nők szerepelnek, hanem színes bőrűek is. Ami egy cseppet sem zavar, hiszen a szerelmet mindenki keresheti és meg is találhatja.
Sokan vannak úgy, hogy nem hiteles a sorozat, de szerintem kellő képpen hiteles, hiszen abba az időbe bármi megtörténhetett.


Ajánlom
Minden olyan lánynak, nőnek vagy férfinak, akiket igazán érdekelnek a régmúlt időben a szerelem megtalálása, vagy esetleg az udvarlási szokások.

Garantálom, hogy senki nem fog unatkozni, ha megnézi a mindössze 8 részes sorozatot.

Üdv, Bali


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése