Oldalak

2023. szeptember 24., vasárnap

Emma Lord: A tweetcsata


Üdvözlet kedves olvasó!

Ez a bejegyzés egy nagyon aranyos könyvről fog szólni, A tweetcsata.

Ezt a könyvet valahogyan nagyon nehezen tudtam letenni, rendesen olvassatja magát. 
Pepper nagyon törtet az iskolában, hogy beilleszkedjen és a tanulmányai is a magasba lehessenek. E mellett a szülei által vezetett hamburgerezőnek az egyik tweet kezelője, ha éppenséggel a médiafelelősük nem adja fel.
Jack, Peper osztálytársa és egyben az osztály bohóca is. Ha nem a lányt szekálja különböző nevetséges becenevekkel, akkor azon van, hogy kilépjen ikertestvére árnyékából. Ha pedig akad egy kis szabadideje a családi üzlet és az iskolai élet között, akkor appokat fejleszt.

Kettejük kapcsolata azonban akkor kezdődik el igazán, amikor a két családi cég összetűzésbe nem kerül a Tweeteren és elkezdődik egy adok-kapok a két fél között, ami idővel személyessé is alakul.

Megmosolyogtató, vicces, vidám és egyszerre ráébresztő történet. A két tinivel azonosulni azonban teljesen lehet, a saját gondjaikkal, ahogy lassan megnyílnak egymásnak. Szerethető az biztos (és valahogy az olvasás közben megkívántam a szörnysütit, bárcsak lenne recept hozzá, mert első osztályú lenne. De ezt azt hiszem meghagyjuk a szereplőknek).
Megéri elolvasni.

Szép napot!
Bali

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése