Oldalak

2019. november 5., kedd

Animeajánló #3

Fairy Tail

"Vajon a tündéreknek van farkuk?"

 Lucy-nak hatalmas vágya, hogy csatlakozhasson a híres Fairy Tail mágus céhhez. Véletlenül is sikerül belebotlania az egyik tagba Natsu-ba és társába, Happy-be, akik egy küldetésen vesznek részt. Az akció közben Lucy is hozzájuk áll, hogy kikerülhessenek a balhéból és a végén Natsu ígéretet tesz, hogy segít neki bejutni a céhbe. Ezzel kezdetét veszi főhőseink története, miként megélik a céhbeli életet és különböző feladatok által kalandokba keverednek.

A részek alatt megismerkedhetünk jó pár szereplővel, akik nagy hatással vannak a Fairy Tail-re és a későbbiekben azt is megtudhatjuk, hogy miként jött létre a céh. Persze egy akcióval dús anime sem lehet a legjobb, ha képbe nem kerülnek a gonosz szereplők is, akik vagy a céhet vagy a világot akarják megsemmisíteni, vagy mindkettőt egyszerre. Vajon számunkra kedves főhőseink sikerrel járnak vagy elbuknak? 

A Fairy Tail-ról
Számomra egy nagyon meghatározó anime, ami több, mint három éven át kísért. Nemcsak az akció miatt, hanem maga a történetszál, ami nagyon tetszett és ahogy a karakterek is fejlődtek a legelső résztől az utolsóig. Őszintén ki merem jelenteni, hogy ez az egyik olyan anime, ami sokak számára olyan lesz, mint a Naruto. 
Szerintem egy méltó befejezést kapott az anime.

Ha többre vágy kattints az alábbi linkre: 

Szép napot! Bali

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése