Oldalak

2019. november 20., szerda

Filmajánló #5

27 idegen igen

 Jane (Katherine Heigl) egy önzetlen lány, aki esküvőszervezéssel foglalkozik, reménytelenül szerelmes főnökébe. Az esküvőszervezés mellett örök koszorúslány és az eddigi összes esküvőn, amin részt vett, mint koszorúslány a ruháit elrakta emlékbe. 

  Testvére, Tess visszatér és egy buli alkalmával megismerkedik nővére főnökével, aki a későbbiekben el is jegyzi a lányt. Jane elvállalja húga esküvőjének megszervezését és időközben rájön, hogy a saját magánélete sehol sem tart. 
 A szervezést követően az oly sokszor egymásba futott Kevin Doyle (James Marsden) és Jane "barátsága" eléggé szokatlan lesz kettőjük között. Kevin egy látogatást követően Jane mind a 27 koszorús ruháját lencsevégre kapja egy cikk kedvéért, de időközben beleszeret a lányba. A szerkesztő megszegve ígéretét mégis megjelenteti, ezzel mindent tönkretéve a kettőjük közötti kapcsolatnak.

 Ajánlom minden olyan embernek, aki egy kis pihenésre vágyik a hétköznapok során, hiszen ez a film nem csak romantikus, hanem humoros is a maga módján.

Üdv, Bali!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése