Oldalak

2019. január 22., kedd

Könyvajánló #3

Kierra Cass - The Elit
Az elit

  A Párválasztó második részével térek vissza a könyvek terén. Mint tudjátok főszereplőnknek sikerült bejutnia a Párválasztóba, ami folytán Maxon herceg fog magának egy életre szóló párt választani magának.
  America sikeresen bejutott az Elitbe, egy lázadó támadást követően. America-t egyre jobban gyötrik az érzelmei, amiket nem tud olyan megfelelően palástolni, mint azt hiszi. Egyetlen támasza a palotában Aspen, aki a palota őrségének a tagja.
   Mivel az Elit tagjai egyre elfoglaltabbak a tanulással, illetve Maxon meghódításával. Az egyik feladat során America és egyik társa fogadást kell rendezzenek, aminek a házigazdái és ennek során America jóban lesz az olasz hercegnővel, Nicoletta-val. 
Egyik napon megrendezésre kerül a Halloween bál is, amire meghívást kapnak az Elit tagjainak a családja is. America nagyon hálás Maxon-nak, hogy újra láthatja családját, főleg húgát és édesapját. Apját beavatja egy hatalmas titokba, amit most már hárman őriznek. 
    A bál végével történnek megrázó dolgok, amiket még én sem tudtam felfogni és bevallom őszintén, hogy a sírás szélén álltam. 
Ez a kötet nem nagyon nyerte el tetszésemet, egyrészt, mert America ebben a kötetben vacillál a legtöbbet, másrészt azért, mert Aspen nem támogatja Americat.
Ami leginkább tetszett benne, hogy édesapja, bármi is legyen lánya döntése, mellette áll és ezt nagyra tarom. 
    A könyv borítója élénk piros, ami tükrözi a benne rejlő kavarodást és az érzelmek szenvedélyét is. És nemcsak America-ét, hanem a két fiú szenvedélyes érzelmeit is tükrözik.

Üdv, Bali.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése