Oldalak

2020. április 9., csütörtök

Animeajánló #4

Boku no Hero Academia
Hősakadémia

Valamikor a közeljövőben az emberek különböző képességük jelennek meg, ezzel kezdetét veszi a hősök kora. Ahol pedig hősök, ott gonosztevők is akadnak, akik arra törekszenek, hogy megfélemlítsék az emberiséget.


Midoriya Izuku legnagyobb álma, hogy ő maga is hős lehessen, mint példaképe All Might, ám az élet jól keresztbe tesz a fiúnak. Kiskorában tudja meg, hogy ő normális ember szuper erő nélkül született.
Egy nap azonban találkozik All Might-al és a véletlen folytán megtudja a hős titkát.

Az elkövetkező időkben nyomon követhetjük, hogy Izuku hogyan fejlődik, mind fizikailag, mind szellemileg, hogy elfogadhassa azt, amire minden hős áhítozna (ha tudnák mi az).
Felveszik az UA hőstagozatjára és kezdetét veszi az igazi kaland az életében. 

Az anime napjainkban nagy népszerűségnek örvend, hiszen kiharcolta a saját helyét a televíziós műsorban (Viasat6).
És hogy miért ennyire jó?
Mert több sem kell, mint hősök, gonoszok, iskolai élet, akció, a szereplők saját története és a legfőbb hozzávaló harc. harc és harc.

Az anime alkotói igazán jó munkát végeztek az ábrázolással, a japán szinkronokkal, zenékkel és a történet alakításával is. Csupa izgalommal tölti el az embert, amikor nézi és akarva, akaratlanul szurkol hol a kedvencének, hol pedig az egyik szereplőnek, hol a gonoszoknak.

Évadok száma: 4 (hamarosan érkezik az 5.)
Filmek száma: 2
Kiegészítő részek: 4

Ha még többet akarsz olvasni az animeről, akkor látogass el az alábbi linkre: https://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.11834

Üdv, Bali 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése