Oldalak

2020. október 23., péntek

Sorozatajánló #2

 iCarly



A Nickelodeon egyik sorozata, ami 2007-ben debütált a csatornán.

Történet

Carly Shay seattle-i lány, bátyjával Spencer-rel él egy apartmanban. Carly hamar önálló lesz művész bátyja mellett, aki érdekesebbnél érdekesebb műveket alkot meg.

Carly és barátnője, Sam egy tanár által tehetségkutató zsűrijeként vesznek részt büntetésből. Kamerára kell vegyék az összes tehetséget, ám az is lencsevégre kerül, ahogy kibeszélik a tanárnőt nevetséges módon. Persze az egész beszélgetés felkerül a netre Freddie álltal, aki segített a lányoknak.

Abban reménykednek, hogy nem látta a tanárnő, de sajnos igen, így munkájuk kárba vesz. Végül Carly-ék lakásában egymásnak panaszkodva találják ki az iCarly-t. Egy olyan webshowt, ahol mindenről is szó kerül vicces formába.

Kezdetét veszi a három barát internetes élete és viccesebbnél viccesebb helyzetekbe kerülnek.


 Vélemény

Mivel nemrég fejeztem be az első évadot (anno tévében is néztem), ezért csak arról véleményezek.

Vicces, érdekes és kikapcsoló nézni, ahogy a tini évek elején három barát érvényesül az életbe, mindezt azért, hogy véleményt nyilvánítsanak. Biztosra menve nehezen lehet abbahagyni a sorozatot.


Ajánlom

Mindenkinek, hiszen egy vicces, érdekes sorozat, kissé szokatlan szituációkkal. Azoknak mindenképp, akik anno nézték a tévében és sosem sorban kapták el a részeket, vagy kimaradt pár rész.

iCarly-ra fel! És 5...4...3...2...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése