Oldalak

2021. június 26., szombat

Könyvajánló #26

 Kelly Oram: Csókelvonó kockáknak



Üdv mindenkinek!
Ismét megérkeztem egy újabb könyvajánlóval, mégpedig Kelly Oram: Csókelvonó kockáknak című könyvével.

Fülszöveg:
Libby Garett Owen-függő. A szuperokos lány szentül hiszi, hogy megütötte a főnyereményt a szívdöglesztő kosarassal, miközben a srác még csak mutatkozni sem hajlandó vele, nemhogy felvállalni közel egy éve tartó kapcsolatukat. Avery és a kockakommandó nem bírja tovább nézni, hogy imádni valóan őrült barátjuk lassan teljesen kifordul önmagából, ezért ráveszik, hogy csináljon végig egy tizenkét lépéses "Owen-elvonót"-t. A sikeres leszokáshoz Libbynek szüksége van egy pártatlan mentor segítségére is - itt lép a képbe Adam. A kőkemény, szexi srác elvileg tökéletes a feladatra, ha valaki elbír Libbyvel, ő az. Ja, hogy titokban évek óta szerelmes a lányba? Á, miért is bonyolítaná ez a dolgokat?

A könyvet a könyvtár polcairól hoztam el az egyik látogatás alatt és nagyon megtetszett a fülszövege. 
Egy kicsit szkeptikus voltam az írással az elején, ugyanis már olvastam LOL könyveket és volt, ami nem tetszett. De ez az írás kivételesen nagyon tetszett és nagyon megragadt bennem.

Érdekesnek találom, hogy Libby Owen-függőségét úgy kezelik, mintha igazi függő lenne és ugyanazt a módszert alkalmazzák, mint más függőknél. 
De ugyanakkor nemcsak Libby szemszögéből lássuk a történet alakulását, hanem Adam részéről is. 

A téma a maga módján szokatlan, hiszen erről nem mindennap hall az ember, de ugyanakkor a történet kisebb mellékszálai is elősegítik az előrehaladást és lassan jobban megismerjük a szereplőket is, a helyzetüket, mélyebb érzéseiket és a lehetőségeiket. 

Ajánlom minden olyan személynek, akit egy kicsit is foglalkoztat, hogyan szokik le Libby Owenről, hogyan lesz újra önmaga, illetve azoknak, akik nehezen tudnak túllépni egy mérgező kapcsolaton.

Üdv, Bali



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése