Oldalak

2022. március 27., vasárnap

A Bridgerton család 2.évad

 


Sziasztok!
Nos, Március 25-én visszatértek a Bridgerton család szereplői, mint azt nagyon sokan várták, közöttük én is. Vigyázat spoileres!

Az új szezonban színre lép Eloise a kelendő lányok egyikeként, míg bátyja Anthony nősülő szándékkal kerül a képbe. Mint azt előre elmondták a sorozat váróinak, ez az évad Anthony-é lesz és lett is, így aki Simon herceg feltűnésére várt, annak csalódnia kellett.

Bár csak a második részben derül ki, hogy ki lesz az idei szezon ékköve, Lady Whistledownnak sikerül kiharcolnia ezt a címet és az egyik új szereplő Edwina Sharma kapja.

Azt gondolom, hogy ebben az évadban kaptunk hideget és meleget egyaránt, illetve azt a kínzó várakozást is, ami arra készteti az embereket, hogy ledarálják a részeket.
Nemcsak azt látjuk és érzékeljük, hogy miként születik meg a szerelem, hanem annak elnyomása és feladása is, vagy éppenséggel kiteljesedése, ami az első évadra egyáltalán nem volt jellemző.

Sokak úgy fogják gondolni, hogy gyengébb évad a mostani, de szerintem nem, hiszen nem várhatjuk azt, hogy egy beteljesült szerelmet továbbvigyenek, miközben ott van még hét másik ember is, aki arra vár és törekszik, hogy kiteljesedjenek.

Ebben az évadban vajon sikerre jár Sarolta királyné és leleplezi a titokzatos Lady Wistledown-t vagy vakon tapogatózik tovább? Anthony-nak sikerül megtalálnia és elnyernie a tökéletes nőt vagy csak tovább szenved? 
Aki kíváncsi az már tudja is.

Üdv, Bali

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése